Otvoreno e-savjetovanje za Nacrt uputa za prijavitelje na Javni natječaj “Pametno s pametnim tehnologijama i održiva potrošnja za građane Republike Hrvatske“

Izvor: Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, 17.06.2019.
Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta pokrenulo je provođenje e-savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Nacrt uputa za prijavitelje na Javni natječaj “Pametno s pametnim tehnologijama i održiva potrošnja za građane Republike Hrvatske“.

U e-savjetovanju je moguće sudjelovati do 17. srpnja 2019. godine putem poveznice https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=11133.

Opis savjetovanja: Ove Upute za prijavitelje određuju pravila o načinu podnošenja projektnih prijedloga, navode ciljeve javnog natječaja i prioritet za dodjelu financijske podrške, kriterije prihvatljivosti prijavitelja, način prijave, postupak i kriteriji procjene projekata kojima se dodjeljuju bespovratna sredstva u okviru predmetnog Javnog natječaja. Cilj Javnog natječaja je dodjela financijske podrške projektima kojima će se informirati i educirati građane Republike Hrvatske u tematskim područjima digitalizacije i održive potrošnje, a radi osiguravanja pružanja kvalitetne pomoći građanima radi zaštite njihovih prava. Savjetovanje omogućuje svim potencijalnim prijaviteljima, kao i najširoj zainteresiranoj javnosti da svojim prijedlozima i sugestijama doprinesu kvaliteti natječajne dokumentacije.

Posljednja izmjena: 24.06.2019.